Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Watt a Lamp Stretch pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Watt a Lamp
  • Watt a Lamp Stretch pendel Elministeren
4.895,00 kr
4.895,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Watt a Lamp Stretch pendel fremstår enkel og moderne men er designet som en tre-dimensional trækonstruktion. De flotte finér stave er strukket i to retninger og samles flot i toppen af fatningen som udgør lampens kerne. STRETCH er næsten et stykke møbel eller måske en lysskulptur. Finér stavene skaber en flot belysning mellem skygge og lys.

Leveres 3mtr. grå stofledning

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

40W

Fatning

E27

Størrelse

Ø47, Ø60

IP

20

Om producenten
wattalamp
Den danske lampeproducent Watt a Lamp er ejet af Michael Waltersdorff. Hans fascination af det enkle lys og passion for teknologi, design og kvalitet har skabt en succes. Sammen med kendte designere som Rikke Hagen, Andreas Lund og Tom Steep har han lavet en fantastisk nytænkende kollektion af lamper med særlige detaljer.

Levedygtige lamper

Ambitionen er at lave lamper, der er kommet for at blive og holde i mange år - både æstetisk og teknisk. Det er således ikke uden grund at virksomheden er døbt 'Watt a Lamp'. Navnet er til ære for James Watt, hvis arbejde banede vej for det industrielle gennembrud i det 19. århundrede.

Legesyg og funktionel

Vi er hos elminsteren.dk særligt begejstrede for Play, som på en og samme tid er en legesyg, simpel og funktionel pendel-lampe fra Watt A Lamp. Designeren bag er Andreas Lund, som i sit design er inspireret af brikkerne fra det klassiske spil Ludo. Resultatet er en lampe med nostalgisk charme og fokuseret lys.

Læs mere