Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Watt a Lamp Adjustable pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Watt a Lamp
Nyhed
  • AdjustableBlack.jpg
  • AdjustableYellow.jpg
  • AdjustableWhite.jpg
  • AdjustableGray.jpg
  • AdjustableDarkBlue.jpg

Inspiration

wattalamp
2.595,00 kr
2.595,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Watt a Lamp Adjustable pendel fremstår enkel og ærlig med justeringsmulighederne som fremtrædende i designet. Adjustable er fleksibel, funktionel og passer ind i de mange forskellige aktiviteter som sker rundt om et bord. Den ensfarvet skærm og ledning giver et samlet udtryk og en rolig atmosfære.

Ø30/H26cm og inkl. 3mtr indfarvet silikoneledning og ekskl. max. 60W lyskilde

Ø42/H37cm og inkl. 3mtr indfarvet silikoneledning og inkl. max. 42W lyskilde

Brand

Watt a Lamp

Den danske lampeproducent Watt a Lamp er ejet af Michael Waltersdorff. Hans fascination af det enkle lys og passion for teknologi, design og kvalitet har skabt en succes. Sammen med kendte designere som Rikke Hagen, Andreas Lund og Tom Steep har han lavet en fantastisk nytænkende kollektion af lamper med særlige detaljer.

Levedygtige lamper

Ambitionen er at lave lamper, der er kommet for at blive og holde i mange år – både æstetisk og teknisk. Det er således ikke uden grund at virksomheden er døbt 'Watt a Lamp'. Navnet er til ære for James Watt, hvis arbejde banede vej for det industrielle gennembrud i det 19. århundrede.

Legesyg og funktionel

Vi er hos elminsteren.dk særligt begejstrede for Play, som på en og samme tid er en legesyg, simpel og funktionel pendel-lampe fra Watt A Lamp. Designeren bag er Andreas Lund, som i sit design er inspireret af brikkerne fra det klassiske spil Ludo. Resultatet er en lampe med nostalgisk charme og fokuseret lys.

Læs mere

wattalamp
Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

42W, 60W

Fatning

E27, G9

Farve

, , , ,

IP

20

Størrelse

Ø30, Ø42

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter