Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Vibia Rhythm pendel 2111

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Vibia
  • Vibia Rhythm pendel 2122 Elministeren
20.500,00 kr
20.500,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Vibia Rhythm pendel 2111 er en skulpturel lampe som er designet af Arik Levy.

Lampen er enkel og æstetisk i sin form og giver et nedadrettet lys. Banebrydende ved af man kan justere og lave sin egen form på lampen ved at justere de 20 lyspinde som er fikseret på en tværpind. 

Installationsvejledning 2111.pdf

Længde: 93cm
Bredde: 47cm
Wireophæng: max. 2mtr.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

20x3W

Fatning

LED

Dæmpning

Farvetemperatur

Farvegengivelse

80

Lumen

6920

Farve

,

Roset

Påbyg, Indbyg

IP

20

Vægt

7kg

Om producenten
Spanske Vibia blev grundlagt i 1987 i Barcelona, hvor de i dag stadig har hovedsæde. Derudover har de fabrikker og ansatte i store dele af verdenen. Kendetegnende for designerne bag Vibia-lamperne er, at de alle udfordrer de traditionelle vaner og tanker omkring design.

Fokus på detaljen og det gode lys

Med afsæt i en vision om at skabe belysning, som både giver lys og samtidig er et arkitektonisk midtpunkt i rummet er virksomhedens DNA et innovativt og kreativt design. Mange har oplevelsen af, at en lampe fra Vibia skiller sig ud fra mængden af lamper ved at kombinere design med det gode lys.

Flere bestsellere på CV'et

Vibias styrke er, at de aktivt søger at afdække, hvordan det moderne mennesker lever og bor. Dette for at skabe belysning, der er tilpasset tidens tendenser. De står bag en lang række kendte serier. Vi kan blot nævne Cosmos og Rhythm, som du finder her i shoppen.

Læs mere