Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Studio Italia Design Valentina bordlampe

Til forrige side
Nyhed
  • Studio Italia Desig Valentina bordlampe sort
  • Studio Italia Design Valentina bordlampe guld deko
  • Studio Italia Design Valentina bordlampe hvid deko
  • Studio Italia Design Valentina bordlampe krom deko
  • Studio Italia Design Valentina bordlampe guld
  • Studio Italia Design Valentina bordlampe krom
  • Studio Italia Design Valentina bordlampe hvid
1.195,00 kr
1.195,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Studio Italia Design Valentina bordlampe er smart moderne og elegant med moderne former. Skærmen i PMMA giver i kombination med den indbyggede LED et elegant skær. Der kan tændes/slukkes på den ledningsmonterede afbryder.

230V
Indbygget 1×6,5W LED lyskilde
2700 Kelvin
600 lumen

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

6.5W

Fatning

LED

Farvetemperatur

Farvegengivelse

92

Lumen

600

Farve

Sort, Krom, Guld, Hvid

IP

20

Om producenten
Studio Italia Design har siden 1950 fremstillet lamper i et tidløst design, der har bibeholdt det klassiske look og bevaret sin plads i de moderne hjem. Det har gjort Studio Italia Design til en af de førende lampeproducenter på markedet.

Det klassiske og det uventede i ét produkt

Fælles for lamperne fra Studio Italia er, at de er udformet i en stilren kombination af metal og farver. Det er denne kombination af det klassiske og det uventede, der gør Studio Italia Design til en smuk detalje i dit hjem. Virksomheden bruger kun de fineste materialer som fx håndblæst glas fremstillet i Murano.

Farverne bestemmer looket

Til indendørs brug har vi et stort sortiment af lamper fra Studio Italia Design. Vi oplever, at lamperne er populære uanset om du har et retro-inspireret hjem med kreative detaljer eller et skandinavisk hjem med et minimalistisk udtryk. Det store udvalg af farver og faconer gør dem oplagte og unikke i de fleste hjem. Til udendørs brug findes der også en lang række smukke Studio Italia Design-lamper i et fantastisk design. Fx Studio Italia Copenhagen Poller IP67 pullert er et populært og kendt valg med sit enkle design og funktionalitet.

Læs mere