Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Studio Italia Design Maggio pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Studio Italia Design
Nyhed
  • Studio Italia Design Maggio pendel hvid
  • Studio Italia Design Maggio pendel hvid_miljø
  • Studio Italia Design Maggio pendel hvid_miljø1
  • Studio Italia Design Maggio pendel bronze
  • Studio Italia Design Maggio pendel bronze_miljø1
  • Studio Italia Design Maggio pendel bronze_miljø
7.395,00 kr
7.395,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Studio Italia Design Maggio pendel er symbolsk, intense og forførende med sit forårsmotiv, som kommer med både direkte og indirekte lys. Den laserskårede metalstruktur giver et let og elegant fremtoning takket være de bløde organiske former.

Fås ikke mere moderne og i en flot hvid eller kobber finish som passer overalt.

230V
LED indbygget
2700 Kelvin
1700 lumen

Ø:50cm
H: 20cm

Leveres inkl. 2.5 meter ledning

Produktspecifikationer
Farve

,

Spænding

Fatning

LED

IP

20

Om producenten
Studio Italia Design har siden 1950 fremstillet lamper i et tidløst design, der har bibeholdt det klassiske look og bevaret sin plads i de moderne hjem. Det har gjort Studio Italia Design til en af de førende lampeproducenter på markedet.

Det klassiske og det uventede i ét produkt

Fælles for lamperne fra Studio Italia er, at de er udformet i en stilren kombination af metal og farver. Det er denne kombination af det klassiske og det uventede, der gør Studio Italia Design til en smuk detalje i dit hjem. Virksomheden bruger kun de fineste materialer som fx håndblæst glas fremstillet i Murano.

Farverne bestemmer looket

Til indendørs brug har vi et stort sortiment af lamper fra Studio Italia Design. Vi oplever, at lamperne er populære uanset om du har et retro-inspireret hjem med kreative detaljer eller et skandinavisk hjem med et minimalistisk udtryk. Det store udvalg af farver og faconer gør dem oplagte og unikke i de fleste hjem. Til udendørs brug findes der også en lang række smukke Studio Italia Design-lamper i et fantastisk design. Fx Studio Italia Copenhagen Poller IP67 pullert er et populært og kendt valg med sit enkle design og funktionalitet.

Læs mere