Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Solamagic 2000 Eco+Pro IP65 Antracit m/fjb.

Til forrige side
Type: SolamagicProducent: Solamagic
4.475,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Solamagic 2000 Eco+Pro IP65 Antracit m/fjb. er en basis serie, som giver dig høj varmeeffekt, kvalitet og fuld valuta for pengene og med kapacitet op til 17m²

L: 516mm

B: 176mm

H: 110-230mm

Kip: 30°

Leveres inkl. 1.80mtr kabel m/Schuko stikprop

Om producenten

Med Solamagic terrasse-varmere har du mulighed for at forlænge sæsonen for lyse og varme sommeraftener på terrassen uden at skulle hive de uldne tæpper og hjemmestrikkede trøjer frem fra gemmerne. Alle Solamagics terrassevarmere har infrarød teknologi og varmer dermed på samme måde som solen – bare uden UVA- og UVB-stråler.

Design og teknologi går hånd i hånd

Vi har valgt at samarbejde med det tyske firma Solamagic, da de ikke går på kompromis med hverken bæredygtighed, kvalitet eller design. Det betyder, at de fx har taget hånd om den kritik, som mange giver terrassevarmere. Nemlig at de har generende lys. Solamagics produkter har et minimalt lys og har samtidigt den fordel, at de giver effektiv varme, straks du tænder dem. Dermed undgår du både energispild og ventetid.

Sid trygt i varmen

Det patenterede varmelegeme i en Solamagic varmelampe sidder beskyttet bag et stålgitter, og kabinettet er isoleret. Det betyder, at du kan montere lampen direkte på fx parasoller, under markiser eller på muren.

Vi er klar til at hjælpe dig

Hvis du har spørgsmål til produkterne, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi ser det som en fornem opgave at rådgive dig, så du kan få det optimale produkt i forhold til dine ønsker og behov.

Læs mere