Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Philips Tornado High lumen 45W

Til forrige side
Type: Kompakt-lysrør E27Producent: Philips
215,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Philips Tornado High lumen 45W er med et højt lysudbytte.

Starter uden problemer ned til – 10 C. Enkel installation – forkobling er ikke nødvendig.

Dekorativt udseende kombineret med høj ydelse. Mulighed for installation i alle armarturer, hvor lyskilden er direkte synlig.

Kan ikke dæmpes eller anvendes sammen med elektronisk lys eller bevægelsessensorer.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

45W

Fatning

E27

Farvetemperatur

Farvegengivelse

80

Lumen

3080

Levetid kompaktrør

10000 timer

Om producenten
Hollandske Philips er et solidt og troværdigt brand, der producerer energieffektive lamper og lyskilder. Virksomheden har siden 1891 produceret og forbedret deres produkter og er en af verdens førende producenter af forbrugerelektronik. Virksomhedens produkter forhandles i over 100 lande verden over.

LED-pærernes potentiale

Philips har hundredevis af forskellige lyskilder på CV'et, som kan placeres under ti kategorier: damplamper, kompakte damplamper, lysstofrør, halogenlyskilder, lavenergilyskilder, kompakte lysstofrør, startere til lysstofrør, LED-pærer, glødepærer og specielle pærer.

LED-pærernes potentiale

Virksomhedens hold af ingeniører arbejder dagligt med at finde på optimale løsninger, når det kommer til lyskilder. I øjeblikket viser LED-pærerne klart mest potentiale, idet de, udover at have længere levetid og lavere energiforbrug, udsender et bedre lys end konventionelle glødepærer. Hos Elministeren forhandler vi et udvalg af de mest almindelige og anvendte lyskilder fra Philips. Vi er klar til at rådgive dig i forhold til den optimale pære vurderet ud fra behov, lampe og ønske til belysning.

Læs mere