Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Philips Master PL-S 4P 2G7 11W 840

Til forrige side
  • Philips Master PL-S 4P 2G7 11W Elministeren
19,50 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Philips Master PL-S 4P 2G7 11W 840 er specielt beregnet for elektronisk forkobling.

De er forsynet med 4-stift-sokkel, og er uden indbygget starter. Højfrekvensdrift med mulighed for dæmpning er nogle af de fordele man kan opnå med disse lamper.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

11W

Fatning

4P 2G7

Dæmpning

Farvetemperatur

Farvegengivelse

82

Lumen

900

Levetid kompaktrør

10000 timer

Om producenten
Hollandske Philips er et solidt og troværdigt brand, der producerer energieffektive lamper og lyskilder. Virksomheden har siden 1891 produceret og forbedret deres produkter og er en af verdens førende producenter af forbrugerelektronik. Virksomhedens produkter forhandles i over 100 lande verden over.

LED-pærernes potentiale

Philips har hundredevis af forskellige lyskilder på CV'et, som kan placeres under ti kategorier: damplamper, kompakte damplamper, lysstofrør, halogenlyskilder, lavenergilyskilder, kompakte lysstofrør, startere til lysstofrør, LED-pærer, glødepærer og specielle pærer.

LED-pærernes potentiale

Virksomhedens hold af ingeniører arbejder dagligt med at finde på optimale løsninger, når det kommer til lyskilder. I øjeblikket viser LED-pærerne klart mest potentiale, idet de, udover at have længere levetid og lavere energiforbrug, udsender et bedre lys end konventionelle glødepærer. Hos Elministeren forhandler vi et udvalg af de mest almindelige og anvendte lyskilder fra Philips. Vi er klar til at rådgive dig i forhold til den optimale pære vurderet ud fra behov, lampe og ønske til belysning.

Læs mere