Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Philips Esaver Tornado Dæmpbar 20W

Til forrige side
Type: Kompakt-lysrør E27Producent: Philips
159,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Philips Esaver Tornado Dæmpbar 20W kompaktrør har enestående lysstyrke og får dine farver til at fremstå mere levende. Denne pære fra Philips starter øjeblikkeligt og passer ind overalt takket være det kompakte design.

Tornado giver øjeblikkeligt lys og levende farver. Holder op til 10 år hvor Du kan spare penge og energi.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

20W

Fatning

E27

Dæmpning

Farvetemperatur

Farvegengivelse

82

Levetid kompaktrør

10000 timer

Om producenten
Hollandske Philips er et solidt og troværdigt brand, der producerer energieffektive lamper og lyskilder. Virksomheden har siden 1891 produceret og forbedret deres produkter og er en af verdens førende producenter af forbrugerelektronik. Virksomhedens produkter forhandles i over 100 lande verden over.

LED-pærernes potentiale

Philips har hundredevis af forskellige lyskilder på CV'et, som kan placeres under ti kategorier: damplamper, kompakte damplamper, lysstofrør, halogenlyskilder, lavenergilyskilder, kompakte lysstofrør, startere til lysstofrør, LED-pærer, glødepærer og specielle pærer.

LED-pærernes potentiale

Virksomhedens hold af ingeniører arbejder dagligt med at finde på optimale løsninger, når det kommer til lyskilder. I øjeblikket viser LED-pærerne klart mest potentiale, idet de, udover at have længere levetid og lavere energiforbrug, udsender et bedre lys end konventionelle glødepærer. Hos Elministeren forhandler vi et udvalg af de mest almindelige og anvendte lyskilder fra Philips. Vi er klar til at rådgive dig i forhold til den optimale pære vurderet ud fra behov, lampe og ønske til belysning.

Læs mere