Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Pablo Uma Mini Højtaler Bordlampe

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: Pablo
Nyhed
  • Pablo-Uma-Mini-Sound
  • Pablo-Uma-Mini-Sound
  • Pablo-Uma-Mini-Sound
2.785,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

UMA Mini er designet til ubesværet bærbarhed til at tage dit lys og musik overalt, hvor du går. Den nye Uma Mini er perfekt dimensioneret til at passe i hånden eller i en rygsæk og har en holdbar, men alligevel let krop med en med et smidig bære-håndtag af ægte læder. For ekstra beskyttelse kommer Uma Mini med en Premium naturlig lærreds rejsetaske med lædertrækstreng.
Uma Mini parre en allestedsnærværende basswoofer med driver med fuld rækkevidde til at levere en kraftfuld lydoplevelse i høj kvalitet kombineret med varm-tonede LED’er til at indstille den perfekte atmosfære i ethvert miljø.
En berøringsfølsom lydstyrkehjul med fuld rækkevidde med dobbelt lysniveaustyring gør Uma Mini super taktil og enkel at bruge til enhver lejlighed. Valg af lydstyrke og musik kan også styres fra enhver mobilenhed via Bluetooth med op til 20 timers trådløs afspilning pr. Opladning.

Om producenten
Pablo's design er fremdrevet i spidsen for amerikansk moderne belysning ved en kompromisløs hengivenhed til enkelhed og anvendelighed. Ved at smelte sammen de højeste tekniske fornemmelser med den mest passende materialepaltete er Pablo i stand til at skabe unikke, tidløse design med magt til at transformere ethvert miljø. Pablo blev grundlagt i SanFrancisco i 1993 af den venezuelansk-fødte industridesigner Pablo Pardo. Ved at omfatte en mindre-er-mere ideologi udfordrer Pablo ofte traditionelle designmetaforer ved at udvikle mere praktiske løsninger destilleret ned til deres essens, form og lys. En almindelig tråd forbinder alle dets kreationer, værdsætter varighed og bæredygtighed og kasserer den ene gangs tankegang, der er så udbredt i dag. Dets mission er at skabe design, der uddyber forholdet mellem objekter, deres brugere og deres miljøer.