Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Pablo Swell Single Mellem Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Pablo
2.600,00 kr
2.600,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Elegant og uendeligt fleksibelt, Swell er et modulopbygget LED-belysningssystem designet til at “problemfrit blande linjen mellem indendørs og udendørs belysning. Swells 3-skygge-design, der er dannet af spundet aluminium, parerer væskeformige, bølgende linier med et strålende messinginteriør og kan blandes og tilpasses for at skabe dynamiske grupperinger. Dønning kan ophænges individuelt, som en lysekrone eller som indbyrdes forbundne skygge strenge for perfekt at supplere bolig-, kommercielle, lounge og gæstfrie indstillinger.

Produktspecifikationer
Farve

, ,

Om producenten

Pablo's design er fremdrevet i front for amerikansk moderne belysning ved en kompromisløs tilgang til enkelhed og anvendelighed. Ved at sammensmelte de højeste tekniske fornemmelser med den mest passende materialevalg, er Pablo i stand til at skabe unikke, tidløse designs med kraft til at transformere ethvert miljø.

Firmaet blev grundlagt i San Francisco i 1993 af den venezuelansk-fødte industridesigner Pablo Pardo. Ved at omfatte en mindre-er-mere ideologi udfordrer Pablo ofte traditionelle designmetaforer ved at udvikle mere praktiske løsninger kogt ned til deres essens, form og lys.

En almindelig tråd forbinder alle dets kreationer, værdsætter varighed og bæredygtighed og kasserer den ene gangs tankegang, der er så udbredt i dag. Dets mission er at skabe design, der uddyber forholdet mellem objekter, deres brugere og deres miljøer.