Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Pablo Corner Office

Til forrige side
Type: BordlamperProducent: Pablo
7.500,00 kr
7.500,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

I dag er every-place en arbejdsplads. På grund af det konstant skiftende arbejds-landskab, kan den nye åbne arbejdsplads være upraktisk, unødvendig og distraherende. Corner Office er designet til at forbedre fleksibiliteten og effektiviteten på dagens åbne arbejdsplads ved at definere det personlige rum i disse dynamiske miljøer. Det bidrager til motivation, effektivitet og trivsel; leverer visuelt privatliv, lydreduktion, opgavebelysning og desktop power. Corner Office giver lys, kraft og privatliv i en fleksibel desktop-enhed, der er perfekt til fælles skrivebords grupper såvel som hjemmekontorsituationer. Det er en øjeblikkelig ergonomisk opgradering til eksisterende åbne borde og skriveborde. Et pop-up desktop kontor i en kasse, der kræver minimal installations-tid.

Corner Office repræsenterer en ny type produkt til produktivitet. Det er systemisk og fleksibelt og tilbyder forskellige grader af privat livets fred og strømforsyning. Systemet består af tre elementer: et blændings-frit, fuldt dæmpbart LED-hjørneopgavelys, der indeholder strømporte, der findes i dens anker; et sæt valgfri akustisk afskrækkende stofpaneler; og et valgfrit lommeudstyr, der giver et sted at opbevare en telefon eller tablet, hvilket holder tingene rodfri. Systemet er let rekonfigurerbart, systemet er let og let at samle og installere. Corner Office kan hurtigt konfigureres til at imødekomme de skiftende behov i dynamiske arbejdsgrupper.

Produktspecifikationer
Farve

, , ,

Om producenten

Pablo's design er fremdrevet i front for amerikansk moderne belysning ved en kompromisløs tilgang til enkelhed og anvendelighed. Ved at sammensmelte de højeste tekniske fornemmelser med den mest passende materialevalg, er Pablo i stand til at skabe unikke, tidløse designs med kraft til at transformere ethvert miljø.

Firmaet blev grundlagt i San Francisco i 1993 af den venezuelansk-fødte industridesigner Pablo Pardo. Ved at omfatte en mindre-er-mere ideologi udfordrer Pablo ofte traditionelle designmetaforer ved at udvikle mere praktiske løsninger kogt ned til deres essens, form og lys.

En almindelig tråd forbinder alle dets kreationer, værdsætter varighed og bæredygtighed og kasserer den ene gangs tankegang, der er så udbredt i dag. Dets mission er at skabe design, der uddyber forholdet mellem objekter, deres brugere og deres miljøer.