Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Pablo Circa Væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Pablo
4.283,00 kr
4.283,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Ved design af Circa ønskede Pablo Studio-designerne at skabe et produkt, der var revolutionerende, men alligevel kendt. De skabte ikke kun en ny lampe, men også en ny arketype til indendørs belysning – en, der slører grænsen mellem den utilitaristiske arbejdslampe og den traditionelle skraverede lampe. Circas definerende funktion er en fladskærms LED-disk, der bevæger sig flydende over dens aksepunkt. Denne mobilitet gør det muligt for lampen at indtage et uendeligt antal positioner, mens den fungerer som en opgavelampe, der giver afbalanceret omgivelseslys. Circa understøtter også en brugers mobile enheder ved at integrere en USB-opladningsport på bord-, gulv- og vægmodeller.

Produktspecifikationer
Farve

,

Om producenten

Pablo's design er fremdrevet i front for amerikansk moderne belysning ved en kompromisløs tilgang til enkelhed og anvendelighed. Ved at sammensmelte de højeste tekniske fornemmelser med den mest passende materialevalg, er Pablo i stand til at skabe unikke, tidløse designs med kraft til at transformere ethvert miljø.

Firmaet blev grundlagt i San Francisco i 1993 af den venezuelansk-fødte industridesigner Pablo Pardo. Ved at omfatte en mindre-er-mere ideologi udfordrer Pablo ofte traditionelle designmetaforer ved at udvikle mere praktiske løsninger kogt ned til deres essens, form og lys.

En almindelig tråd forbinder alle dets kreationer, værdsætter varighed og bæredygtighed og kasserer den ene gangs tankegang, der er så udbredt i dag. Dets mission er at skabe design, der uddyber forholdet mellem objekter, deres brugere og deres miljøer.