Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Pablo Bola Felt Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Pablo
Nyhed
7.123,00 kr
7.123,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Bola Felts charmerende udtryks fulde filtskyggehue har en blød og bøjelig konisk struktur med 2 farvede lag bølgende uld indvendigt og udvendigt. Fås i 4 forskellige størrelser: 24 ”(61 cm), 32” (81 cm), 42 ”(106 cm) og 52” (132 cm). Skyggen hviler elegant over sin opalIne glasdiffusor, så brugeren kan vippe skyggen til flere vinkler for at fokusere lys, mens du tager forskellige afslappede personligheder i processen. Bola Felt kaster uovertruffen belysning med op til 1550 lumen varm og

dæmpbart LED-lys, der kører cool at røre ved. Bola kan suspenderes individuelt eller i spektakulære grupperinger for at blive midtpunktene i ethvert rum. Bola’s tykke filtskygge tilbyder også fremragende akustiske egenskaber, hvilket gør dem perfekt egnede til brug over spise-applikationer samt sociale samlings-områder, hvor lydstyring er fordelagtig. Ideel til både boliger, lounge og gæstfrihed.

Produktspecifikationer
Størrelse

106cm, 132, 61cm, 81cm

Om producenten

Pablo's design er fremdrevet i front for amerikansk moderne belysning ved en kompromisløs tilgang til enkelhed og anvendelighed. Ved at sammensmelte de højeste tekniske fornemmelser med den mest passende materialevalg, er Pablo i stand til at skabe unikke, tidløse designs med kraft til at transformere ethvert miljø.

Firmaet blev grundlagt i San Francisco i 1993 af den venezuelansk-fødte industridesigner Pablo Pardo. Ved at omfatte en mindre-er-mere ideologi udfordrer Pablo ofte traditionelle designmetaforer ved at udvikle mere praktiske løsninger kogt ned til deres essens, form og lys.

En almindelig tråd forbinder alle dets kreationer, værdsætter varighed og bæredygtighed og kasserer den ene gangs tankegang, der er så udbredt i dag. Dets mission er at skabe design, der uddyber forholdet mellem objekter, deres brugere og deres miljøer.