Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Oslo Wood Gulvlampe

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: Northern
Nyhed
  • Northern Oslo Wood gulvlampe

Inspiration

3.370,00 kr
3.370,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Designet af Ove Rogne i 2006

Northern Oslo Wood  er en smuk og stilfuld  gulvlampe i skandinavisk stil.

Brug denne gulvlampe i stuen  eller soveværelset til at skabe en stemningsfuld og atmosfærisk belysning og  en pæn  indretning i hjemmet.

Det er en trendy gulvlampe med et stabilt  stativ  og en skærm, der er lavet af farvet stof, samtidig med  kan roteres rundt for at gøre det til at vinkle lyset i flere retninger.

Størrelsen er Ø26cm/B:55cm/H:165cm.

Brug E27 fatning til LED lyskilde med et forbrug på 13W.

Northern Oslo Wood gulvlampe kommer i flere farver, der passer godt til en moderne interiør stil og giver et flot dekorativt lys.

I kan også skabe en fantastisk og harmonisk kontrast ved at kombinere ud fra forskellige farver variationer af et stativ og en lampeskærm, der er mulighed for at bestille disse elementer separat.

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om at skabe sin egne komplet af et spændende og levende farvespil med lampens elementer.

 

Produktspecifikationer
Stel Farve

Stål, Sort, Blanksort, Guld, Hvid

Farve

, , ,

Materiale

Stål/ Stof

Spænding

Max. wattage

100W

Fatning

E27

Vægt

3,5kg

IP

IP20

Om producenten

Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.