Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Unika Pendel Large

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Northern

Inspiration

2.100,00 kr
2.100,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Designet af Anne Louise Due de Fønss & Anders Lindquist i 2012

Unika er en mundblæst serie af små pendler i to størrelser.
Pendler  har et rent industrielt design og med deres twist-ed wire ledning giver de et flot charmende look , tilføjer elegance og lethed til ethvert rum.

Oprindeligt designet til Restaurant Grønbech og Churchill i København og i dag finder vi industrimotiver til stue, køkken, cafe og meget mere.

Unika Pendel Large  fås i hvid, transparent og grå.

Størrelsen er Ø140mm/H:200mm

Leveres med ledning.

Produktspecifikationer
Farve

, ,

Spænding

Max. wattage

60W

Fatning

E27

IP

IP20

Om producenten

Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.