Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Scheisse Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Northern
tilbud
  • Northern Scheisse Pendel

Inspiration

9.265,00 kr
10.900,00 kr Spar 15% eller 1.635,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

En af Northern s største pendellamper, Scheisse er et slående design med masser af slag. Skyggen er lavet i form af en lys-pære og er lavet af skår af aluminium, der ser ud til at eksplodere udad. Hvert enkelt stykke holdes på plads af en metalstang og males hvidt på begge sider for at reflektere lyset og projicere det nedad.

Scheisses ikonokslastiske design bringer Pop Art i tankerne og skaber et iøjnefaldende lys, der er funktionelt og sjovt. Tag den traditionelle glødepære som udgangspunkt, og designeren ud tænkte Scheisse som en blanding af kunst og industrielt design, lys og skygger og en samling af positive og negative former. Scheisses ekspressive design ser ud til at omformes til nye former og legende symboliserer slutningen på pæren, som vi kender den.

Krops-materiale:
Ståltråd: Gennemsigtig, 250 cm
Pære: E27, Max. 200 W

220V – 240V ~ 50Hz
Nettovægt: 3,3 kg

Om producenten
Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.