Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Nest vægkrog

Til forrige side
Producent: Northern
Nyhed
  • Northern Nest wall hook
469,00 kr
469,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

 

Designet af Stine Aas i 2018

Northern Nest wall hook er en dekorativ vægkrog, der matcher til vægge, søjler og andre skillevægge.

Hæng din jakke, halstørklæder på krogen og tøm dine lommer for små ting såsom nøgler og andre småtterier, der skal hentes hurtigt ved nem opbevaring i en kop, der er et skjulested på toppen af krog.

Ligesom en rede i naturen smelter dette dekorative element med ethvert interiør, samtidig er Northern Nest vægkrog smuk og praktisk.

Northern Nest wall hook er laver af aluminium og stål,  fås i fem farver pink, blå, mørkegrøn, sort og hvid.

Størrelsen er B:14cm/H:20cm

Produktspecifikationer
Farve

, , , ,

Størrelse

B:14cm/H:20cm

Materiale

Aliminium/Stål

Vægt

0,33kg

Om producenten
Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.