Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Me Gulvlampe

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: Northern
  • Northern Me Gulvlampe
  • Foto kredit: Calle Huth
  • Me_petrol_blue_desk-Low_res_Photo-Chris-Tonnesen-583×819
  • Northern Me Gulvlampe
  • Me_petrol_blue-scaled-1.jpg
  • Me_grey-scaled-1.jpg
  • Me_white-scaled-1.jpg
  • Me_black-scaled-1.jpg

Inspiration

3.290,00 kr
3.290,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Northern Me Gulvlampe er designet lige til dig.  Lampen er skabt med rolige øjeblikke af afslapning i tankerne, kaster Me gulvlampe lys over det daglige behov for at finde ro i en hurtig foranderlig verden.

Formen er enkel og slank, samtidig gør det nemt at integrere lampen i en lang række indstillinger.   Lampen er fremstillet af pulverlakeret metal og silikone elementer. Den fleksible stamme er meget bevægelig og den kan drejes og bøjes i flere retninger og passer fint, hvor du blot ønsker en anden og sej belysning.

Northern Me gulvlampe inviterer dig til at sidde ned og holde en afslapnings pause med en kop kaffe eller at bladre gennem magasiner.

Me gulvlampe er hele 130cm høj og fås i fire, som kan vælges mellem benzinblå, hvid, grå eller sort.

Indbygget dæmpbar LED med et forbrug på 13W .

Designet af Morten & Jonas i 2015/2022

Brand

Northern

Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design.

Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen.

Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.

Produktspecifikationer
Farve

, , ,

Spænding

Fatning

E27

Max. wattage

60W

Materiale

Stål/ Silicon

Størrelse

Ø16cm/H:130cm Lampefod: Ø25cm

Vægt

4,5kg

IP

IP20

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter