Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Heat Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Northern

Inspiration

5.099,00 kr
5.099,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Designet af Johanna Forsberg i 2018

Northern Heat pendel er en dynamisk lampe, der med sin subtile glans og skulpturelle struktur og form afslører  grænsen  mellem kunst og design.

Skyggen er udelukkende fremstillet af rustfrit stålnet, der forvandler lampen til en glødende ildsky. Ilden forsvinder, når lyset er slukket og giver pendlen et overskyet look, som svæver over rummet.

Northern Heat pendel er en smuk og stemningsskabende lampe i alle indretninger og kan  blive til et levende element til  en hver  moderne indretning.

Pendlen fås i farverne stål og messing  samt i størrelserne small eller large.

Small model har en størrelse B:55cm/H:30cm og nettevægt 1kg

large model har en størrelse B:80cm/H: 60cm og nettovægt 2,1kg

Brug E27 fatning til LED lyskilde med et forbrug på 11W.

Leveres med en ledning på 370cm.

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om Heat pendellampe.

 

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

100W

Fatning

E27

Materiale

Rustfrit stål metalnet

Størrelse

Large, Small

Farve

,

IP

IP20

Om producenten

Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.