Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Heat Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Northern
Nyhed

Inspiration

4.290,00 kr
4.290,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Med sin subtile glans og skulpturelle overflade slører Heat pendellampen grænserne mellem kunst og design. Skyggen er udelukkende fremstillet af rustfrit stålnet og har et sølvfarvet udseende, der ser ud til at skinne, når lys skinner igennem. Pendellampen ændres i udseende, når lyskilden inden i den begynder at gløde. Når strømmen er slukket, ligner skyggen halv-transparent form som en sølvfarvet sky, der svæver over rummet.

Pendellampe

Skyggemateriale: Rustfrit stål metalnet

Skygge farve: Stål

Krops-materiale og farve:

Ståltråd: Sort gummi, 370 cm

Pære: E27, Max. 100 W

Spænding: 220V – 240V ~ 50 / 60Hz

Produktspecifikationer
Størrelse

Large, Small

Om producenten

Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former.

Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper.

De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.