Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Circle Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Northern
  • Northern Circle pendant

Inspiration

989,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Designet af Hannakaisa Pekkala i 2017

Northern Circle Pendel er en iøjnefaldende pendellampe, der tiltrækker med sine enkle grafiske linjer samt  stilfuldt og minimalisk design.

Som et alternativ til den traditionelle lysekrone byder Circle pendel den moderne erklæring med en simpel grafisk lysskulptur.

Northern Circle pendel kan ophænges alene for at skabe blikfang i rummet eller grupperes med flere andre i forskellige højder for at skabe  lige så en original som den er smuk lyskomposition.

Pendlen fås i mørkegrå og leveres med en ledning på 370cm.

Brug E14 fatning til LED lyskilde med et forbrug på 3W og spar på elregningen.

 

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

40W

Fatning

E14

Materiale

Stål

Farve

Mørkegrå

Størrelse

B:30cm/H:62cm

Vægt

0,6kg

IP

IP20

Om producenten

Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.