Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Blush Væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Northern
  • Northern Blush væglampe sort

Inspiration

1.790,00 kr
1.790,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Northern Blush Væglampe

Designet af Morten & Jonas i 2018

Blush er en dejlig væglampe og ligesom den attraktive pendel fra den samme serie  er designet til at  tiltrække blikfang især, når lyset er tændes.

Den bløde, fleksible arm bevæger sig ubesværet, hvilket gør det nemt at vinkle skyggen og lysstråler i et bestemt område. Som alternativ  kan skyggen sænkes og lysniveauet nedtones, hermed skabes en hygge stemning.

Northern Blush væglampe er lavet af stål & opal akryl og silikone ,  kommer i tre farver hvid, sort og lyserød.

Lyset er indbygget LED 3000K, 550lm med et forbrug på 6W og har dæmpbar funktion.

Størrelsen er Ø9cm/H:28cm/D:29cm

Se også Northern Blush pendel her. 

 

 

Produktspecifikationer
Farve

, ,

Spænding

Max. wattage

6W

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 85+

Lumen

550lm

Dæmpning

IP

IP20

Om producenten

Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.