Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Birdy Væglampe kort

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Northern

Inspiration

1.790,00 kr
1.790,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Birdy er en væg, bord og gulv lampe serien designet i 1952, i en modernistisk stil. Lampeserien blev produceret og solgt af det norske elselskab Sønnico (Oslo) i mange år. I 1954 blev bordlampen, dengang kendt som ”s-30016” tildelt den højt ansete gyldne medalje på Milanotriennalen.

I 2013 besluttede Northern at genlancere denne designklassiker, idet den sørgede for at bevare den originale form og meget funktionelle funktioner, der i begyndelsen gjorde det til et så elsket lys. Lampeserien fås i hvid eller grå farve med stålfinish og sort farve med sort eller messing finish.

Matriale: Aliminium, stål

Farve: Hvid, grå, sort

Max. 60 W

Produktspecifikationer
Farve

, ,

Hals farve

Messing, Stål, Sort

Om producenten

Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former.

Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper.

De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.