Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Northern Blush Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: Northern

Inspiration

1.590,00 kr
1.590,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Blush Pendlen er et af de mange, lækre nye tiltag fra Northern.
Med et underspillet design der lader materialet, strukturen og lyset spille en hovedrolle, træder de nye Blush pendler virkelig i karakter.

Et dæmpet farvevalg af enten sort, hvid eller rustrød gør, at den karakterfyldte Blush pendel bibeholder evnen til, at falde ind i stort set alle omgivelser uden at miste sin karakter.

Om Blush pendlen hænger for sig selv, i en klynge eller side om side, er dette et stilfuldt valg med nutidige linjer, der helt sikkert vil løfte et hvert rum op.

Materialle: Stål
Ledning: Sort rust hvid
230 W
Vægt: 0,70 kg

Produktspecifikationer
Farve

, ,

Om producenten
Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.