Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nortern Balancer væglampe

Til forrige side
Producent: Northern
Nyhed
  • Northern Balancer wall
4.290,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Designet af Yuue i 2017

Northern Balancer væglampe  er en cool lampe  både i funktion og form.  Væglampen  er fremstillet i sort  pulverlakeret stål, med en mundblæst opal glaskugle og tilbyder en fantastisk kombination af lys, geometri og stil.

Denne stilfulde væglampe imponerer med sine enkle linjer og klassiske formgeometri og giver et smukt udtryk i en moderne silhuet.

Northern Balancer væglampe  er perfekt til dig, der ønsker en stilfuld og moderne lampe i glas og metal og  samtidig med at den skaber en elegant blikfang i et hjem eller en lejlighed.

Balancer er designet med en drejelig stålarm, der glider lodret langs den slanke stang, der fastgør den til væggen. Armen bevæger sig opad og nedad for at justere lysets vinkel, samtidig med at den strækker sig vandret, både venstre og højre.

Glaskugleskærmen kan drejes for at sprede lys over loftet eller væggen eller vinkles for at lede bjælken over skriveborde, spiseborde og arbejdsflader.

Brug E27 fatning til LED lyskilde med et forbrug på 11W og  spar på elregningen.

Størrelsen er Ø15cm/H:46,5cm /L:102-130-158cm

Se også Northern Balancer gulvlampe.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

60W

Fatning

E27

Farve

Materiale

Stål/opal glas

Vægt

2,7kg

IP

IP20

Om producenten

Den Oslo-baserede lampedesigner og -producent Northern fortæller det hele i sit navn. Hvor de bor, hvad de er inspireret af og dermed også hvilken stil, du kan forvente. Inspirationen er tydeligvis hentet i den barske, men utroligt smukke norske natur. Netop den natur, der danner baggrund for den fremherskende trend i boligdesign i disse år – nordisk design. Med sarte farver kombineret med kraftfulde former. Northern Lighting har siden 2005 designet det ene mesterværk efter det andet. Designteamet kombinerer skønhed med funktionalitet ved at anvende naturlige materialer og satse på ægte håndværk. Northern producerer både lamper, møbler og accessories til boligen, og derfor har de blik for helheden. Det kendetegner også deres lamper. De fungerer perfekt i boligen og bidrager markant til indretningen. Designerne hos Northern ser boligens indre som et fleksibelt, kreativt rum, hvor de kan arbejde med multifunktionelle produkter som fx standerlamper, der ud over at give et smukt lys også er skønne skulpturer at se på, når de er slukket. Lamperne fra Northern har potentiale til at gøre enhver bolig unik.