Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Verona Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: NordLux
tilbud
  • Nordlux Verona Pendel
489,00 kr
599,00 kr Spar 18% eller 110,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Nordlux Verona Pendel er et flot pendellys, der er præsenteret af en lampeserie i en klassisk skandinavisk designstil.

Den smukke og ensartet lysfordeling sikres af to lampeskærme i smukt opalhvidt glas.  Lampens tiltrækkende silhuet skaber et blikfang i rummet.

Nordlux Verona pendel er smuk som en dekorativ lampe og  kan anvendes  mange steder i hjemmet, eksempelvis over spise- eller sofabordet.

Pendellys har en diameter på 40cm og kommer med en sort tekstilledning på 200 cm.

Se også relaterede Nordlux Verona Bordlampe og Nordlux Verona Gulvlampe.

GTIN: 5704924001635
Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

40W

Fatning

E27

Materiale

Glas/Metal

Størrelse

Ø40cm/ B:40cm/H:18,8cm/L:40cm

Ledningslængde

200cm

IP

IP20

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere