Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux SpaceB Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: NordLux
Nyhed
  • Nordlux-SpaceB-Pendel
  • Nordlux-Gulvlampe-SpaceB
  • SpaceB-Nordlux-Pendel-Sort
  • Pendel-Nordlux-Hvid-SpaceB
1.999,00 kr
1.999,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Space B realiserer ønsket om at skabe en yderst simpel lampe af udtryk. Det enkle og kurante design tager en særlig drejning, med en behagelig belysnings-flade, i form af tre forskellige indstillinger for temperatur- og lys-niveau. Et illuminerende overraskelses-element som sætter nye standarder for innovativ belysning og bidrager med høj funktionsværdi. Placer for eksempel pendlen over bordet hvor familien samles til middag, og benyt den varme farvetemperatur, dæmp så lysstyrken for en mere intim belysning når I bare er to, og når der skal læses eller laves lektier kan du med fordel benytte en af de 2 andre mere hvide farvetemperaturer. Design by Bønnelycke mdd
Energiklasse A++
Fatningstype LED MODUL
Watt 22W LED
Lumen 983
Dæmpbar Ja
RA 80
Kelvin 2200-3000K
Levetid 20000
Tænd/Sluk 8000
Spredning (°) 120.00
Spænding (Volt) 230V

Produktspecifikationer
Farve

,

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere