Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Scorpius Maxi Stander

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: NordLux
  • Nordlux Scorpius Maxi Stander
549,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Nordlux Scorpius Maxi Stander er designet til at være kompatibel med de flotte lamper i samme serie.  Med hjælp af dette tilbehør omdannes Scorpius Maxi væglampe til en flot bedlampe, der vil give både et godt lys og en smuk dekorativ komponent til udebelysning.

Nordlux Scorpius Maxi stander er fremstillet af galvaniseret stål, der er kendetegnet med særdeles hårdføre egenskaber til at blive modstandsdygtig over vejr-miljø.

Scorpius Maxi Stander anbefales til brug ved kystnære områder.

Ser relaterede Nordlux Scorpius Maxi Væglampe her.

GTIN: 5701581228375

Brand

NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere

Produktspecifikationer
Modelnavn

Scorpius Maxi Stander

Materiale

Galvaniseret Stål

Parallelforbindelse

Muligt

Størrelse

B:26cm/H:100cm

Garanti

15 år mod gennemtæring

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter