Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Rold væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: NordLux
369,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Nordlux Rold væglampe er en minimalistisk og stilren lampe fra Nordlux. Den har både lys op og ned og passer flot til fx at oplyse et indgangsparti eller facade.

H: 16cm

B: 9cm

D: 5,5cm

Se også Nordlux Rold rund model her

Produktspecifikationer
Spænding

Fatning

2xLED

Max. wattage

2x5W

Farvetemperatur

Farvegengivelse

80

Lumen

375

Farve

Spredning

125gr.

Levetid LED

25000 timer

IP

44

Beskyttelsesklasse

I

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere