Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Pine Gulvlampe

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: NordLux
  • Nordlux Pine gulvlampe Grå
  • Nordlux Pine gulvlampe miljø
  • Nordlux Pine gulvlampe Sort
389,00 kr
389,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Nordlux Pine gulvlampe indgår i en dekorativ lampeserie i et industrielt design, hvor denne belysning naturligvis skaber et blikfang i rummet.

Lampeserien er designet af Kaare Bækgaard, som med inspiration fra geometriuniverset har nyskabt en harmonisk komposition af enkelhed og æstetik.  Kombination af metal lampeskærm med elegance af messingdetaljer giver lampen et særligt udtryk.  Desuden har lampeskærmen et dekorativt hulmønster, der udsender lidt lys op og sidelæns og skaber en flot lyseffekt.

Gulvlampen har en afbryder i messing på skærmens top og denne flotte detalje gør det nemt at tænde og slukke lyset.

Nordlux Pine gulvlampe kan bruges til oplyse et hjørne i alle rum i jeres bolig og samtidig vil blive smuk som et dekorativt element i ethvert moderne interiør, når lampen er slukket.

Pine gulvlampe kommer i to matte farver grå og sort.

Gulvlampen er hele 133cm høje og lampeskærm 13,5cm i diameter.

Brug GU10 fatning til lyskilden, imens bemærk at pæren medfølges ikke.

Pine lampeserie omfatter også en bordlampe, en væglampe samt pendlen, der præsenteres hos Elministeren.

Se relaterede Nordlux Pine – Pendel, væglampe og bordlampe.

Brand

NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

15W

Fatning

GU10

Materiale

Metal

Størrelse

Ø13,5cm/B:19,5cm/H:133cm

Farve

Grå, Sort

IP

IP20

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter