Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Notti Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: NordLux
299,00 kr
299,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Notti er et flot eksempel på form, materiale og detalje, som går op i en højere enhed. Det smukke organiske og harmoniske formsprog giver Notti et fuldendt og æstetisk udtryk, som med sikkerhed vil gøre sig godt i enhver indretning.

De veldrejede former resulterer i en nydelig pendel, der afspejler et elegant design. Den store kuppedeformerede glasskærm i opal hvidt glas står i flot kontrast til den lette fatning i mat grå metal, som bidrager til visuel volumen og et blødt lys.

Fatnings type E27

Max watt 40W

Lyskilde Medfølger ikke

IP Grad IP20

Lampefarve Grå og Sort

Lednings farve Hvid og Sort stofledning

Primært materiale Glas

Sekundært materiale Metal

Højde (cm)23.8

Længde (cm)20

Bredde (cm)20

Skærmdiameter (cm)20

Lednings længde (cm)200

Kan ledning skiftes?Nej

Produktspecifikationer
Farve

,

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere