Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Nexus 3-Kit Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: NordLux
tilbud
2.209,00 kr
2.599,00 kr Spar 15% eller 390,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

NEXUS er en spændende serie, som er indbegrebet af nordisk coolness. Her fortæller detaljerne historien om lamper med designmæssigt overskud, foreksempel pendlernes usynlige overgang mellem skærm og ledning og den medfølgende smukke akrylindsats, som skaber et spændende lys spil. Tre pendler er monteret i strømskinne til ophæng af pendler. Denne model gør ophængningen enklere og skjuler ledninger i loftet. Design by Bønnelycke mdd.

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere