Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Milford Bordlampe

Til forrige side
Type: IndendørslamperProducent: NordLux
  • Nordlux Milford Bordlampe Ø20
  • Nordlux Milford Bordlampe Træfod
  • Nordlux Milford Bordlampe Sortfod
399,00 kr
399,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Nordlux Milford Bordlampe slutter sig til den dekorative lampeserie, der yderligere præsenteres af pendler og en gulvlampe.

Lampeskærmen i et opalhvidt glas med den rillede transparente overflade giver serien et helt særligt udtryk og udstråling.

Bordlampen skaber elegance og oplyser rummet med et blødt og varmt lys.

Nordlux Milford Bordlampe fås i to modelvariationer, hvis lampefoden er fremstillet i sortsatineret metal og FCS-mærket træ.

Ser relaterede lamper i samme serie her.

Brand

NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse 2 (Dobbelt isoleret)

Fatning

E27

Max. wattage

40W

Lyskilde

Medfølger ikke

Dæmpning

Materiale

Glas/ Metal, Glas/træ

Størrelse

Ø20cm/H:20cm

Modelnavn

Metalfod, Træfod

IP

IP20

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter