Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Lelio gulvlampe

Til forrige side
Type: GulvlamperProducent: NordLux
Nyhed
  • Nordlux Lelio gulvlampe Elministeren
  • Nordlux Lelio gulvlampe Elministeren
  • Nordlux Lelio gulvlampe deko Elministeren
999,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Nordlux Lelio gulvlampe fra Nordlux er en gulvlampe i et meget klassisk og tidløst design. Lampen har 2 sorte tekstilskærme, som kan rettes hvorhen du vil. Lampen giver et rigtig godt blødt lys, så den er ideel som læselampe. Lelio er også en meget dekorativ lampe, så brug den overalt i boligen, hvor der er et hjørne, der trænger til lidt ekstra lys, eller brug den som læselampe bag sofaen eller den gode stol.

H: 155cm

Ø 16cm skærm

L: 180cm ledning

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

2x40W

Fatning

2xE14

Farve

IP

20

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere