Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Josefine Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: NordLux
749,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Josefine pendel med syv lampehoveder er en smuk ny-fortolkning af den traditionelle lysekrone, som passer perfekt over et stort spisebord. Tilføj syv ens dekorative pærer eller leg med brugen af flere forskellige, så du skaber dit helt eget personlige udtryk.

 

 

GTIN: 5704924001055
Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

6x28W

Fatning

E27

Primært materiale

Metal

Sekundært materiale

Messing

Størrelse

B:55cm/H:79cm

Ledningslængde

200cm

Dæmpbar

Ja. Med kompatibel pære

IP

IP20

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere