Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Hunt 26 væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: NordLux
  • Nordlux Hunt 26 væglampe sort Elministeren
  • Nordlux Hunt 26 væglampe alu Elministeren
  • Nordlux Hunt 26 væglampe hvid Elministeren
499,00 kr
499,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Nordlux Hunt 26 væglampe referer både måne og solformørkelser, eller ligefrem lange stjernenætter. Sådan virker lysstrålerne fra Hunt 26. Designerne Bjørn + Balle samler det firkantede og runde og leger med samspillet mellem lys og skygge. Hunt væglampe er støbt i metal og består af en rekangular vægplade og en cirkulær front. Ved mødet melle de to geometriske former bryder lyset og giver en blød aura omkring den rektangulære vægplade. Den cirkulære front er perforeret og tillader prikker af lys at skinne igennem – netop som en klar stjernehimmel.

Ø 26cm

D: 5.80cm

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

10W

Fatning

LED

Farve

, ,

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere