Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Grant Pendel Sort

Til forrige side
Type: PendlerProducent: NordLux
649,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Grant balancerer enkelthed og elegance på bedste vis, hvor alt unødvendig udsmykning er skåret fra, så seriens form og materialer får lov til at stå frem. Den smukke lysende glaskuppel omsluttes af sit stel, der skaber en fuldendt og dekorativ helhed.

Kniber det med pladsen til at hænge en pendel i loftet, så er Grant loftslampe et rigtig godt alternativ. De tre flotte kupler i opalhvidt glas giver en smukt generel rumbelysning, og samtidigt tager lampen ikke unødigt plads, hvorfor Grant eksempelvis kan bruges i entréen eller gangen.

Spænding (Volt) 230
Klasse Klasse 2 (Dobbelt isoleret)
Fatningstype E14
Max watt 25W
Lyskilde Medfølger ikke
IP Grad IP20
Lampefarve Sort
Glasfarve Opalhvid
Primært materiale Metal
Sekundært materiale Glas
Højde (cm) 29.23
Længde (cm) 69.3
Bredde (cm) 14.5
Kan ledning skiftes? Nej
GTIN: 5704924001130
Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

25W

Fatning

E14

Materiale

Metal/Glas

Farve

Messing, Sort

IP

IP20

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere