Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Front 26 væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: NordLux
  • Nordlux Front 26 væglampe hvid Elministeren
  • Nordlux Front 26 væglampe sort Elministeren
599,00 kr
599,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Nordlux Front 26 væglampe er designet til den klassiske patriciervilla såvel som det moderne typehus. Armaturet er fremstillet i støbt aluminium, der understøtter det enkle og klare formsprog. Det betyder, at FRONT indgår naturligt i boligens arkitektur. Det betyder også, at FRONT løser sin opgave som lysgiver og skaber stemning med største lethed. En tidssvarende løsning med energirigtig LED-teknologi.  Lampen er fremstillet i metal/plast og med opalt glas.

H: 6.80cm

B: 26cm

D: 6.80cm

 

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

8W

Fatning

LED

Farve

,

IP

44

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere