Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Emition 17 pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: NordLux
999,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Nordlux Emition 17 pendel er en smukt lavet i metal – det lette design giver pendlen et luftigt udseende. Der er arbejdet med formgivningen af hver enkelt kurve, så fordelingen af lyset bliver bedst mulig. Den er perfekt at placere over et spisebord eller ved køkkenbordet.

H: 23cm

Ø 17cm

L: 300cm ledning

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

40W

Fatning

E14

Farve

Sort

IP

20

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere