Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Delta Mini Væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: NordLux
  • Nordlux Delta Mini Væglampe
679,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Nordlux Delta Mini Væglampe er en smuk vægbelysning i samme serie som den almindelig Delta, der er velegnet til at skabe liv og atmosfære i de mørke tider i udendørs områder.

Denne minimodel har en kompakt størrelse på 16x16x16 cm og lidt anerdeles i udseende.

Lyskilden er afskærmet af en bred metalkant, der er yderlige omsluttet et rundt buet plexiglas, giver et godt og varmt lys med flotte lysmønstre.

Lampefarvet fås som standartmalet i sort.

GTIN: 7057388739230
Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse 1 (Jord)

Fatning

E27

Max. wattage

60W

Lyskilde

Medfølger ikke

Parallelforbindelse

Muligt

Materiale

Aluminium/Plast

Størrelse

16x16x16cm

Lampefarve

Sort

IP

IP44

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere