Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Dalton Væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: NordLux
  • Nordlux Dalton Væglampe
469,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Nordlux Dalton Væglampe er en vægmonteret udendørslampe, der passer perfekt til moderne hjem.

Dalton har et flot og stilrent look med en kubisk metalramme, der er omsluttet af klart glas, og en synlig pære. Hvis du vil bruge en dekopære, tilføjer du en ekstra smuk detalje og som resultat giver Dalton det bløde, varme lys samt et fantastisk look.

Nordlux Dalton Væglampe er udført i rustfristål, hvilket er holdbar og modstandsdygtig over vejr-miljøet.

GTIN: 5701581410084
Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse 1/Jord

Fatning

E27

Max. wattage

40W

Lyskilde

Medfølger ikke

Parallelforbindelse

Muligt

Materiale

Rustfri Stål/Glas

Størrelse

B:20cm/H:29cm; Fremspring -24cm

Farve

Sort

IP

IP44

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere