Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Can Maxi væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: NordLux
  • Nordlux Can væglampe Elministeren
699,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Nordlux Can Maxi væglampe er fremstillet i materialerne glas og rustfri stål. Denne lampe lyser både opad og nedad samtidig og giver en flot effekt på facaden.

H: 23cm

D: 12.5cm

Ø 7.5cm

Det anbefales at lampen behandles med syrefri olie 3-4 gange om året. Vi anbefaler ikke rustfrie lamper til aggressive miljøer.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

2x35W

Fatning

2xGU10

Farve

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere