Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Can Maxi Væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: NordLux
  • Nordlux Can Maxi Væglampe
  • getimage-2020-04-14T102546.309.jpg
558,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Nordlux Can Maxi Væglampe en vægmonteret udendørslampe i et moderne design. Væglampen giver et godt lys, der kaster lysstråler både op og ned.

Fremstillet i aluminium og glas efter en høj (IP54) beskyttelsesstandard, hvilket gør lampen særdeles robust over vejr-miljø. til udendørs montering

Nordlux Can Maxi har 7,5cm i diameter, 23cm i højde og med fremspring på 12,5cm.  Brug GU10 fatning til LED retrofit lyskilder og spar på elregningen.

GTIN: 5701581323889

Brand

NordLux

Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere

Produktspecifikationer
Spænding

Klasse

Klasse 1/Jord

Fatning

GU10

Max. wattage

2x35W

Lyskilde

Medfølger ikke

Parallelforbindelse

Ikke muligt

Materiale

Aluminium/Glas

Størrelse

Ø7,5cm/ H:23cm; Fremspring – 12,5cm

IP

IP54

Lyskilder og LED

Alternative produkter

Populære produkter