Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Boxline armatur

Til forrige side
Type: LysstofarmaturerProducent: NordLux
tilbud
199,00 kr
219,00 kr Spar 9% eller 20,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Nordlux Boxline armatur er et meget praktisk lys, der passer til mange opgaver, bl.a. i køkken, bryggers, , hobbyrum, garage og mange andre steder.

Lysarmatur er fremstillet  i hvid plast og findes i størrelse 55×7 cm med en ledningslængde på 180cm.

Brug  G5 fatning til lysstofrør med et forbrug på 13W. Lyskilden  med en lysstyrke på 800 lumen giver et køligt lys på 4000K.

Bemærk, at lyskilden er følges med.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

13W

Fatning

G5

Lyskilde

Inkl. 13W T5

Lumen

800lm

Farvetemperatur

Farvegengivelse

CRI 80

Levetid

8000

Materiale

Plast

Størrelse

L:55cm/B:7cm

Ledningslængde

180cm

Dæmpning

IP

IP21

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere