Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Belly 38 Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: NordLux
  • Belly38-Pendel-Nordlux
  • Nordlux-Belly29-Pendel
1.499,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Slægtskabet mellem nordisk og japansk design er nært. Begge steder finder man glæden ved det enkle udtryk og de ærlige materialer. Bønnelycke mdd tog afsæt i den traditionelle japanske te kande da formen til pendlen Belly blev skabt. Ser man efter, finder man også klare referencer til den støbte brændeovn eller den arketypiske bjælde. Det er det håndværksmæssige look, der dominerer og Belly forener på en overbevisende måde formens tyngde med ophængets lethed.

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere