Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Avon væglampe

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: NordLux
Pladsholder
  • Nordlux Avon væglampe sort Elministeren
  • Nordlux Avon væglampe Elministeren
449,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Nordlux Avon væglampe er en stilren, kvadratisk væglampe med et grafisk design i sortlakeret metal og integrerede lyskilder på indersiden.

Lampen er blandt andet ideel til indkørsel eller ved hoveddøren og leveres inkl. LED-lyskilde med et lavt energiforbrug og en lang levetid.

H: 4cm

B: 15cm

D: 15cm

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

3W

Fatning

LED

Farve

Farvetemperatur

Farvegengivelse

80

Lumen

80

Lumen/Watt

55

Levetid LED

25000 timer

IP

44

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere