Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Alrun Pendel

Til forrige side
Type: PendlerProducent: NordLux
  • Nordlux-Alrun
  • Nordlux-Alrun
  • Nordlux_Alrun_Rav
  • Nordlux_Alrun_Klar
  • Nordlux_Røg_Alrun
549,00 kr
549,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid
Ryd

Info

Alrun er et klassisk design, som skaber hygge og kontrast til hjemmet. Det farvede glas har en hyggelig lysoplevelse, hvor kontrasten mellem farve, form og udtryk er lampens DNA

Modelnavn Alrun
Spænding (Volt) 230
Klasse Klasse 2 (Dobbelt isoleret)
Fatningstype E27
Max watt 60W
Lyskilde Medfølger ikke
IP Grad IP20
Glasfarve Røgfarvet glas Ravfarvet glas Klar glas
Ledningsfarve Sort stofledning
Primært materiale Glas
Højde (cm) 20
Skærmdiameter (cm) 26
Ledningslængde (cm) 300
Kan ledning skiftes? Nej
Produktspecifikationer
Farve

, ,

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere