Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nordlux Agger væglampe m/sensor

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: NordLux
  • Nordlux Agger væglampe m/sensor Elministeren
449,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

På lager

Info

Nordlux Agger væglampe m/sensor er en klassisk væglampe og tidsløs i sit design. Fremstillet i galvaniseret stål og glas samt Indbygget sensor på forkanten af lampen

H: 20cm

D:29,5cm

Parallelforbindelse er muligt.

Produktspecifikationer
Spænding

Max. wattage

60W

Fatning

E27

Sensor

Ja

Farve

IP

54

Om producenten
Nordlux er et dansk firma, der under sloganet ”Design for the People” har en vision om at skabe designprodukter til en pris, hvor alle kan være med. Og med en kvalitet, der holder år efter år.

På forkant med internationale trends

Det er essentielt for virksomheden altid at følge med teknologiens udvikling. NordLux ønsker konsekvent at være på forkant med internationale trends og designs. Det er formentlig én af årsagerne til, at lamperne forbliver attraktive, uanset om det er som belysning i køkkenet, badeværelset eller stuen.

Både indendørs- og udendørs belysning

At have den rigtige udendørs belysning er ifølge producenten mindst lige så vigtigt som at have den rigtige belysning inden døre. Vi er hos Elministeren helt enige. Hvor indendørs belysning primært skal skabe stemning og hygge, har udendørs belysning en mere praktisk funktionel dimension. Nemlig at give lys til at kunne orientere sig. Fælles for alle lamperne er, at de tager afsæt i at skulle dække et funktionelt og æstetisk behov hos modtageren.

Læs mere