Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nanoleaf Rytme Smart Kit

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Nanoleaf
Pladsholder
2.199,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Dette starter sæt inkluderer alt hvad du har brug for for at komme i gang og Rhythm Upgrade-modulet indeholder 15 paneler ! Tilføj op til 30 paneler til dette WiFi-intelligente belysnings produkt, og bad ethvert rum i smukke, farverige lys. Betjen med den gratis Nanoleaf Smarter Series-app eller Home-appen i iOS10 +. Og hvis du ikke ønsker at bruge din telefon som lys-kontakt, kan du få adgang til grundlæggende funktioner fra controller-knapperne eller med Siri, Google Home / Assistant eller Amazon Alexa.

Om producenten
University of Toronto i Canada var stedet, hvor tre unge ingeniører lærte hinanden at kende og besluttede, at de ville revolutionere belysningsindustrien. De tre venner grundlagde Nanoleaf i 2012, og i dag er virksomheden til stede på over 40 markeder med kontorer i Toronto, Paris og Shenzhen i Kina. Firmaets mission er at udvikle produkter, som endnu ikke findes. Hvis andre har skabt noget lignende, gider de ikke røre ved det. Den filosofi har ført til en ny æra for smart home-teknologi centreret omkring personalisering – en verden uden begrænsninger med uanede muligheder for vores mest elskede sted: boligen.

Lyspaneler og canvas

Mest banebrydende er Nanoleaf’s lyspaneler, der kan monteres på alle overflader, som fungerer via wifi og styres fra mobiltelefonen eller med stemmen. Kan bruges som funktionelt lys til arbejde, læsning osv. og som hyggebelysning med millioner af farver. Du kan endda få lyset til at variere i takt til musikken. Produkterne fra Nanoleaf giver dig helt nye muligheder for at indrette boligen med spændende belysning.