Sæsonens lækre TILBUD!  Se her

Nanoleaf Remote

Til forrige side
Type: VæglamperProducent: Nanoleaf
  • Nanoleaf_Remote
  • Nanoleaf_Remote
514,00 kr
Ca. 3-5 dages leveringstid

Info

Nanoleaf Fjernbetjening

Super handy og lille smart remote til Nanoleaf, kan styre både Canvas, og Aurora paneler.

Terningen har 12 sider, og kan programmeres så du kan give forskellige kommandoer med alle 12 sider.

Det som er virkelig smart, er at terningen lyser op i de valgte farver for at du derved nemmere kan huske dine indstillinger.

Nu det slut med at trykke på nogle knapper, du vender blot terningen –

Den side som du vender opad er den side der vil blive aktiveret. Så nu er der ingen undskyldning!

Nanoleaf Fjernbetjeningen er Apple Home-kit kompatibel, du kan dermed nemt og enkelt programmere den til at virke, med F.eks. Philips Hue lys, m.v

Om producenten
University of Toronto i Canada var stedet, hvor tre unge ingeniører lærte hinanden at kende og besluttede, at de ville revolutionere belysningsindustrien. De tre venner grundlagde Nanoleaf i 2012, og i dag er virksomheden til stede på over 40 markeder med kontorer i Toronto, Paris og Shenzhen i Kina. Firmaets mission er at udvikle produkter, som endnu ikke findes. Hvis andre har skabt noget lignende, gider de ikke røre ved det. Den filosofi har ført til en ny æra for smart home-teknologi centreret omkring personalisering – en verden uden begrænsninger med uanede muligheder for vores mest elskede sted: boligen.

Lyspaneler og canvas

Mest banebrydende er Nanoleaf’s lyspaneler, der kan monteres på alle overflader, som fungerer via wifi og styres fra mobiltelefonen eller med stemmen. Kan bruges som funktionelt lys til arbejde, læsning osv. og som hyggebelysning med millioner af farver. Du kan endda få lyset til at variere i takt til musikken. Produkterne fra Nanoleaf giver dig helt nye muligheder for at indrette boligen med spændende belysning.